0854 0199 00

Wij zijn de Onwise Academy

Hi! Wij zijn Onwise Academy, opgericht door Onwise. Onwise zet zich al meer dan 12 jaar in voor meer online succes voor haar klanten. Aan de hand van een effectieve online marketing strategie zorgen onze 30 online marketing specialisten voor een betere vindbaarheid, meer bezoekers én meer online aanvragen. Echter kunnen we ons voorstellen dat niet iedere ondernemer ruimte heeft om te investeren in een samenwerking met een online marketing bureau.

Precies om die reden besloten wij om de Onwise Academy leven in te roepen. Ideaal voor ondernemers die meer online succes willen, weinig financiële ruimte hebben om te investeren, maar genoeg tijd hebben om zelf aan de slag te gaan. Het doel? Meer online succes.

  • 24/7 te gebruiken
  • Door experts
  • Met certificaten
  • Wekelijkse updates

Online marketing kan je leren

Voor sommige MKB’ers lijkt de wereld van online marketing te groot, ingewikkeld en onhaalbaar. Daar kunnen wij ons best wat bij voorstellen, want digital marketing is dagelijks onderhevig aan vele veranderingen. Wij zijn echter sterk van mening dat je online marketing kunt leren én dat het online marketing vak toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen. Ook voor hen die minder financiële middelen hebben om een deskundige partij zoals een online marketing bureau in te schakelen.

Practice what you preach

Door zelf tijd te investeren, leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het online marketing vak. Zo leer je meer over online marketing in het algemeen, hoger in Google staan, Google Mijn Bedrijf, social media, online adverteren én brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dagelijks wordt onze kennis uitgebreid, zodat we die expertise op onze beurt iedere maand weer met jou kunnen delen. ‘Practice what you preach’, zegt men ook wel. Daar pluk jij als ondernemer de vruchten van!

Team van 30 specialisten

De inhoud van de lesstof is samengesteld door een team van vakspecialisten met veel expertise dat al jarenlang bijdraagt aan het online succes van vele MKB’ers. Denk hierbij aan professionals zoals SEO specialisten, SEA specialisten, content marketeers, social media marketeers en front-end developers. Het motto van Onwise en dus ook van Onwise Academy luidt ‘kennis is macht, delen is kracht’. Met dit motto in het achterhoofd zet ons team van specialisten zich in om ervoor te zorgen dat jij zelf aan de slag kunt met een online marketing campagne voor jouw onderneming. Je bepaalt zelf je eigen doelen, tempo, budgetten én uiteraard je online succes.

Meer online succes?

Wil je net als vele andere ondernemers (waaronder misschien ook wel jouw concurrentie) zichtbaar zijn, bezoekers trekken én groeien? Word eigen baas over je succes! Bekijk de leerstof die wij aanbieden en zorg zelf voor meer online succes van jouw onderneming. Neem gerust contact op voor meer informatie. We vertellen je onder het genot van een virtuele kop koffie graag meer over hoe je zelf invulling kunt geven aan jouw online wensen.

Neem een abonnement Training op maat

Inloggen
Log hieronder in om bij je cursussen te komen
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres of gebruikersnaam in om instructies te ontvangen om je wachtwoord te resetten.
Start de trial